Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε ανήλικους στον Εύοσμο - Στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα (φωτο)

Τουλάχιστον τέσσερα παιδιά θα μεταφερθούν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστησαν από συμμορία Ρομά.

Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας ανήλικα αγόρια στη δυτική Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να χρειαστεί να διακομιστούν σε νοσοκομείο της πόλης.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τις 22.00 στην οδό Μεσολογγίου, στο 4ο Γυμνάσιο Ευόσμου. 

Όπως κατήγγειλε στη Voria.gr γονέας παιδιού, το οποίο ήταν μεταξύ των ατόμων που δέχθηκαν την επίθεση, είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες μια παρεξήγηση μεταξύ της παρέας των ανηλίκων και ατόμων Ρομά στην πλατεία του Ευόσμου.

Σύμφωνα με τον γονέα, τα ανήλικα παιδιά προκειμένου να μην έρθουν σε επαφή με τους Ρομά στην πλατεία, σήμερα συναντήθηκαν στο 2ο Γυμνάσιο Ευόσμου. Ωστόσο, εκεί δέχθηκαν την επίθεση από μία ομάδα περίπου 30 ατόμων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στην αρχή οι Ρομά προσέγγισαν τους ανήλικους με την πρόφαση να μιλήσουν και να λυθεί η παρεξήγηση που συνέβη τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο στη συνέχεια επιτέθηκαν στην παρέα των ανήλικων αγοριών.

Τουλάχιστον τέσσερα παιδιά ξυλοκοπήθηκαν άγρια, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η διακομιδή τους στο εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης. Οι γονείς αντίκρισαν τα παιδιά τους μέσα στα αίματα. Την αστυνομία φέρεται να ενημέρωσε ένα από τα ανήλικα θύματα για το συμβάν.

Οι γονείς των θυμάτων, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, μετέβησαν στο Α.Τ. Ευόσμου και αναμένεται να προχωρήσουν σε μήνυση σε βάρος των δραστών που επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τους ανήλικους.