Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σοκ-39χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου σκυλάκι 3 μηνών

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές του άτυχου ζώου όταν το χτυπούσε στο μπαλκόνι και ειδοποίησαν αμέσως την φιλοζωΐκή εταιρεία.

Συνελήφθη ένας 39χρονος στη Θεσσαλονίκη ο οποίος ξυλοκόπησε σοβαρά και τραυμάτισε θανάσιμα ένα ημίαιμο σκυλάκι τριών μηνών. Συγκεκριμένα, ο 39χρονος άφησε το άτυχο ζώο σε κώμα, μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές του άτυχου ζώου όταν το χτυπούσε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και ειδοποίησαν αμέσως την φιλοζωΐκή εταιρεία, που μετέφερε τον σκυλί στον κτηνίατρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κτηνίατρος σοκαρίστικε όταν είδε ότι το σκυλάκι έφερε πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 39χρονος, στον οποίο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, Ευαγγελία Καρανίκα, η οποία του απήγγειλε τις κατηγορίες της κακοποίησης, του βασανισμού και της θανάτωσης ζώου συντροφιάς και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, απ' όπου ο 39χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να δικαστεί στις 29 Μαρτίου.

Κατά τη σύλληψή του ο 39χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι χτύπησε το σκυλάκι επειδή κατούρησε στην βεράντα του.