Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι έκανε ντελίβερι κοκαΐνης με ποδήλατο (φωτο)

Ο 57χρονος έμπορος ναρκωτικών είχε κρύψει δέκα μικροδέματα κοκαΐνης στον μπροστινό φακό πορείας του ποδηλάτου όπως βρήκε αστυνομικός σκύλος.

Με... ορθοπεταλιές διακινούσε κοκαΐνη ένα ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη όπως διαπίστωσαν μετά απο έρευνα αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, που έπιασαν χθες «στα πράσα» τόσο τους διακινητές, όσο και τους αγοραστές κατά τη διάρκεια της αγοραπωλησίας.

Χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι επιχείρηση στην Ανάληψη συλλαμβάνοντας τον 57χρονο άνδρα και την 55χρονη σύντροφο του, καθώς κια δύο άνδρες 34 και 28 ετών που πήγαν να αγοράσουν ουσίες.

Οι δύο νεαροί είχαν στην κατοχή τους  δύο μικροδέματα κοκαΐνης, τα οποία μόλις είχαν προμηθευτεί από το αντρόγυνο και ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.



Παράλληλα σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 57χρονο και στην 55χρονη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 4,09 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και τέσσερα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Αξίοσημείωτο είναι το γεγονός ότι  σε ποδήλατο, το οποίο χρησιμοποιούσε ο 57χρονος για την απόκρυψη και μεταφορά των προς διακίνηση ναρκωτικών βρέθηκαν με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου, επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό του μπροστινού φακού πορείας δέκα μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 10,93 γραμμαρίων.



Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε το αντρόγυνο καθώς και σε άλλο σπίτι που χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη των ναρκωτικών και σε αποθήκη ταράτσας πολυκατοικίας στην περιοχή της Ανάληψης, όπου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν 16 μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 15,93 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ, ως προερχόμενο από πώληση ναρκωτικών, δύο ζυγαριές ακριβείας και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.