Skip to main content

Θεσσαλονίκη:16 συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα-Κατασχέθηκαν 2.300 πακέτα

Κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο συνελήφθησαν 16 άτομα, ενώ κατασχέθηκαν περισσότερες από 2.300 συσκευασίες λαθραίων πακέτων τσιγάρων.

Στη σύλληψη 16 ατόμων για λαθραία τσιγάρα προχώρησαν το τελευταίο δεκαπενθήμεροαστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί:
   
• Συνέλαβαν συνολικά 16 άτομα, 14 αλλοδαπούς και δύο Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου «Περί Τελωνειακού Κώδικα» και
• Κατέσχεσαν 2.316 πακέτα τσιγάρα και 105 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
• Επιπλέον, σε πέντε περιτπώσεις εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σακούλες με συνολικά 454 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 26 συσκευασίες καπνού.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές, ενώ οι έλεγχοι για την καταπολέμηση του παρεμπορίου καπνικών προϊόντων συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Φωτογραφία αρχείου