Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:52ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ

Αναστάτωση προκλήθηκε στις αρχές καθώς ένας 52χρονος θετικός στον ιό το είχε σκάσει από το Παπαγεωργίου και είχε επιδοθεί σε... παρεμπόριο.

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη μετά τη σύλληψη ενός 52χρονου υπηκόου Βουλγαρίας για παρεμπόριο καθώς όπως προέκυψε όχι μόνο είχε κορωνοϊό αλλά το είχε σκάσει από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου νοσηλεύοταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης για υπαίθριο παρεμπόριο στα όρια του κεντρικού δήμου με τον δήμο Νεάπολης-Συκεών, στην περιοχή Παναγίας Φανερωμένης.

Όταν μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης-Συκεών, κατά την καταχώρηση των στοιχείων του στο σύστημα, πρόεκυψε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του σήμα φυγής από το νοσοκομείο από τις 16 Αυγούστου ενώ είχε διαγνωστεί με τον ιό.

Αμέσως κινήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ. Eιδική μονάδα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 52χρονο από το αστυνομικό τμήμα. Πληροφορίες αναφέρουν πως με προφορική εντολή, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος για το αδίκημα.

Μετά την γνωστοποίηση του κρούσματος απολυμάνθηκε το αστυνομικό τμήμα ενώ παράλληλα, τέσσερις αστυνομικοί που ήρθαν σε επαφή μαζί του τέθηκαν σε καραντίνα.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ