Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Αλεξίσφαιρα γιλέκα από την Ένωση Αξιωματικών στη Διεύθυνση Αλλοδαπών

H Ένωση Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας παρέδωσε αλεξίσφαιρα γιλέκα και υγειονομικό υλικό στη Διεύθυνση Αλλοδαπών.

Τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, Ιωάννης Ψαρογιάννης με μέλη του προεδρείου όπου, μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον οικείο Διευθυντή, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Απόστολο Χαβδούλα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά την επίσκεψη παραδόθηκαν αλεξίσφαιρα γιλέκα καθώς και υγειονομικό υλικό για όλο το προσωπικό της Υπηρεσίας.

«Κατά τη συνάντησή μας με τον κ. Διευθυντή καθώς και με άλλα στελέχη - μέλη μας της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συζητήσαμε εποικοδομητικά για θέματα που αφορούν το προσωπικό και την εύρυθμη λειτουργία της εν λόγω Διεύθυνσης, καθώς πρόκειται για μία ιδιαίτερα νευραλγική Υπηρεσία, επιφορτισμένη με αρμοδιότητες επί θεμάτων αλλοδαπών και αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης», αναφέρει σχετικά ο κ. Ψαρογιάννης.

Τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τα οποία είναι πιστοποιημένα με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, αποτελούν μέρος μεγάλης χορηγίας που εξασφάλισε η Ένωση  και διανέμει σε αστυνομικές υπηρεσίας της περιφέρειας μας για την ενίσχυση προστασίας των αστυνομικών.