Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφήνει αιχμές στη ΝΔ για το γεγονός ότι απολύθηκαν εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Τις απολύσεις εργαζομένων που απασχολούνταν με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου καταγγέλει το τμήμα Υγείας, Εργατικής Πολιτικής και η Ν.Ε.  Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για «απολύσεις που έρχονται, όχι τυχαία, σε μια εποχή που ξεδιπλώνονται σταδιακά τα πιο ακραία νεοφιλελεύθερα σχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ για το μετασχηματισμό της Δημόσιας Υγείας, από Υγεία για όλους σε Υγεία για λίγους και με τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων καταπατημένα».

«Η παλινόρθωση των πολιτικών αυτών, που άφησαν χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο κατά την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δε θα μείνουν ούτε και αυτή τη φορά αναπάντητες από την κοινωνία και τον κόσμο της εργασίας. Ζητάμε από την Διοίκηση του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ να ανακαλέσει άμεσα τις απολύσεις των δυο εργαζομένων. Τέλος οι υπουργοί Υγείας και Εργασίας οφείλουν να τοποθετηθούν για το περιστατικό και να παρέμβουν ώστε να αρθούν άμεσα οι απολύσεις των εργαζομένων», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ