Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ - ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Δείτε αναλυτικά σε ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η Τροχαία την Πέμπτη και την Παρασκευή, κατά την διάρκεια εργασιών στην 25ης Μαρτίου

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν αύριο στην οδό 25ης Μαρτίου, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών, που θα γίνουν σε δύο φάσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά την Πέμπτη 23-07-2020:

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας έως τη συμβολή της με την οδό Δελφών.
  • Συνέπεια των ανωτέρω θα μετατραπούν σε αδιέξοδα τα τμήματα των οδών που συμβάλλουν στην ζώνη των έργων πλην της οδού Σόλωνος στην οποία η κάθετη – ευθεία κίνηση θα διεξάγεται κανονικά. Η κυκλοφορία των οχημάτων στα ανωτέρω οδικά τμήματα θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.
  • Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Δελφών, Σόλωνος, Φιλελλήνων της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας, και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Την Παρασκευή 24-07-2020:

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου, από τη συμβολή της με την οδό Αλκμήνης έως τη συμβολή της με την οδό Μακεδονίας.
  • Συνέπεια των ανωτέρω θα μετατραπούν σε αδιέξοδα τα τμήματα των οδών που συμβάλλουν στην ζώνη των έργων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στα ανωτέρω οδικά τμήματα θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.
  • Επισημαίνεται ότι στη συγκεκριμένη Φάση των εργασιών και μέχρι την ολοκλήρωσή τους, θα επιτρέπεται μόνο η ευθεία κίνηση των οχημάτων στη Λεωφόρο Κ. Καραμανλή και θα απαγορευτούν οι κινήσεις των οχημάτων από τη Λεωφόρο Κ.Καραμανλή προς την οδό 25ης Μαρτίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών, Αλ. Παπαναστασίου, Μαρασλή, Μακεδονίας, Αλκμήνης, της Λεωφόρου Κ.Καραμανλή και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Οι παραπάνω εργασίες θα ολοκληρώνονται καθημερινά μέχρι τις 18.00, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Τροχαίας.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση της Τροχαίας.

φωτο αρχείου

 

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ