Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ 3 ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά τεσσάρων αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη διαμονή τους στη χώρα.

Στη σύλληψη τριών ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 57, 54 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, που διενεργεί την προανάκριση, για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και  εγκληματική οργάνωση.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ σε αγροτική περιοχή του Δήμου Βόλβης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης εντόπισαν δύο οχήματα, το πρώτο με οδηγό τον 54χρονο και συνοδηγό τον 57χρονο και το δεύτερο με οδηγό τον 45χρονο, το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός προκειμένου να ενημερώνει τους προαναφερόμενους για τυχόν παρουσία αστυνομικών κατά την πορεία τους.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά τεσσάρων αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη διαμονή τους στη χώρα.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους χρηματικό ποσό, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ