Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Περιπολίες στη Νέα Παραλία για να μείνει ο κόσμος σπίτι

Κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας και της ΕΛΑΣ βρίσκονται και σήμερα στη Νέα Παραλία. Καλούν τον κόσμο να παραμείνουν σπίτι τους.

Για δεύτερη μέρα κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας και της ΕΛΑΣ βγήκαν σήμερα κατά μήκος της Νέας Παραλίας, στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν σπίτι και να μην συνωστίζονται.

Η ενέργεια αυτή, μετά από συνεννόηση του δήμου Θεσσαλονίκης με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, εντάσσεται στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Δύο οχήματα και τρεις μηχανές της δημοτικής αστυνομίας και έξι μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ της ΕΛΑΣ συνιστούν στους πολίτες μέσω μεγαφώνου να μην μετακινούνται άσκοπα, εφόσον δεν υπάρχει λόγος.

Αυτή την ώρα στη Νέα Παραλία υπάρχει ελάχιστος κόσμος σε σχέση με άλλες φορές που κάνει βόλτες, ποδήλατο, τρέχει ή κάθεται στα παγκάκια.

Υπενθυμίζεται πως τα κλιμάκια της αστυνομίας βγήκαν εχθές για πρώτη φορά για συστάσεις στους πολίτες.

Διαβάστε: Αστυνομικοί καλούν με μεγάφωνα τον κόσμο να μείνει σπίτι

Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνόμευσης του δήμου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Δαγκλής, δεν θα γίνονται συλλήψεις, παρά μόνον προτροπές και υπογράμμισε πως πλέον είναι ζήτημα ατομικής ευθύνης.