Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Αιφνιδιαστική επιχείρηση για παρεμπόριο στη λαϊκή της Βούλγαρη (vid)

Μεικτό κλιμάκιο αστυνομικών προχώρησε σε συνολικά έντεκα κατασχέσεις προϊόντων, τα οποία και καταστράφηκαν επί τόπου σε απορριμματοφόρο.

Νέα, αιφνιδιαστική επιχείρηση κατά του παρεμπορίου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί μεικτό κλιμάκιο των αρμόδιων αρχών στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας και της ελληνικής αστυνομίας, υπό την εποπτεία της ΔΙΜΕΑ, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικούς ελέγχους στη λαϊκή της Βούλγαρη, προβαίνοντας σε κατασχέσεις προϊόντων.



Το μεικτό κλιμάκιο προχώρησε σε συνολικά έντεκα κατασχέσεις αντικειμένων, τα οποία και καταστράφηκαν επί τόπου σε απορριμματοφόρο του δήμου.



Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Voria.gr ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα δημοτικής αστυνόμευσης, Δημήτρης Δαγκλής, «η επιχείρηση ήταν αιφνιδιαστική και δεν καταφέραμε να προβούμε σε συλλήψει καθώς όλοι οι παράνομοι μικροπωλητές τράπηκαν σε φυγή στη θέα μας». Ο κ. Δαγκλής σγμειώνει πως οι δράσεις κατά του παρεμπορίου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και με επίκεντρο το παραλιακό μέτωπο, ενόψει και της έναρξης της τουριστικής σεζόν, αλλά και τις λαϊκές αγορές της πόλης.