Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κλείδωσε πελάτες του στο μπαρ για να αποφύγει τον ελεγχο

Λουκέτο για 15 ημέρες και πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε από την ΕΛΑΣ σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης που κλείδωσε την πόρτα.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε μπαρ που δεν τηρούσε τα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί είχαν πληροφορίες πως το εν λόγω κατάστημα λειτουργεί παρανόμως μετά τις 00.30, κι έτσι... έστησαν καρτέρι διακριτικά έξω από αυτό, για να διασταυρώσουν τις πληροφορίες τους.

Αφού εντόπισαν πολίτες να μπαίνουν στο κατάστημα μετά την επιτρεπόμενη ώρα, προσέγγισαν το μαγαζί και χτύπησαν την πόρτα, χωρίς ωστόσο να ανοίξει κανείς.

Όπως αντιλήφθηκαν οι αρχές, ο ιδιοκτήτης είχε κλειδώσει την πόρτα.

Ύστερα από πολύωρη παραμονή των ανδρών της ΕΛΑΣ, ο ιδιοκτήτης άνοιξε τελικά την πόρτα το πρωί του Σαββάτου και μέσα στο κατάστημα εντοπίστηκαν, πλην του ιδιοκτήτη, μια εργαζόμενη και οκτώ θαμώνες.

Στους οκτώ, αλλά και την εργαζόμενη επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας, ενώ στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Ακόμη, στο κατάστημα επιβλήθηκε 15νθήμερο λουκέτο και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη, ο οποίος συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία για απείθια παραβίαση των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.