Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα Αντωνίου για παράνομα παρκαρισμένα σε ράμπες ΑμεΑ

Η Τροχαία ζήτησε από τον συγγραφέα και γνωστό για τη δράση του για τα δικαιώματα των ΑμεΑ να υποδείξει σημεία που καταπατούνται.

Τέλος στα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα σε ράμπες αναπήρων σε πεζοδρόμια της Θεσσαλονίκης επιχειρεί να βάλει η Τροχαία Θεσσαλονίκης επιστρατεύοντας τον Δημήτρη Αντωνίου.

Συγκεκριμένα, η Τροχαία ζήτησε από τον νεαρό συγγραφέα από την Καλαμαριά και γνωστό για τη δράση του για τα δικαιώματα των ΑμεΑ να υποδείξει σημεία (θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ - ράμπες Αμεα - ράγες διέλευσης τυφλών) που παραβιάζονται- καταπατούνται από οχήματα με αντικανονικό τρόπο.

«Εάν έχετε παρατηρήσει επανειλημμένως παραβιάσεις σε τέτοιες περιπτώσεις όπου εμποδίζεται η ελεύθερη διέλευση και μετακίνηση ατόμων με αναπηρία, θα βοηθούσε εάν μοιραζόσασταν το σημείο αυτό σε σχόλιο, ώστε να ενημερώσω την τροχαία για να δώσει βαρύτητα εκεί κατά τους ελέγχους που έχουν ήδη ξεκινήσει. (επαναλαμβάνω ότι αναφέρομαι για τις περιοχές της Θεσσαλονίκης).

Έχουμε δρόμο μπροστά μας για την αλλαγή, αλλά λίγο από δω λίγο από εκεί, πού θα πάει; Θα μάθουμε να λειτουργούμε με σεβασμό στους γύρω μας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει λίγο παραπάνω ταλαιπωρία για εμάς» αναφέρει σε ανάρτησή του.

ΥΓ : Εάν δεν ξέρετε κάποια τέτοια σημεία, μοιραστείτε το εάν έχετε φίλους απο Θεσσαλονίκη μήπως και γνωρίζουν ή βιώνουν οι ίδιοι τέτοιες συχνές παραβιάσεις» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Δημήτρης Αντωνίου.