Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα μετά τις καταγγελίες για κυκλώματα μαστροπείας

Κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να ερευνηθεί η βασιμότητα των στοιχείων που προσκομίστηκαν για τη φερόμενη δράση κυκλώματος μαστροπείας.

Να ερευνηθεί η βασιμότητα της καταγγελίας και των λοιπών στοιχείων που προσκόμισε στην Εισαγγελία Εφετών ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς αναφορικά με τρεις ομάδες που, όπως κατήγγειλε, συνδέονται με φερόμενο κύκλωμα μαστροπείας στην πόλη ζητά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Ειδικότερα, διαβίβασε όλα τα στοιχεία που προσκομίστηκαν σε εισαγγελέα Πρωτοδικών ζητώντας να διερενηθούν κατεπειγόντως τα καταγγελόμενα. Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Δευτέρας, ο Νίκος Διαλυνάς, που είναι και νομικός σύμβουλος της 24χρονης κοπέλας που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, προσκόμισε τα στοιχεία που όπως είπε δρουν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και απαρτίζουν το φερόμενο κύκλωμα. Σύμφωνα με τον ίδιο, η καταγγελία καθώς και τα e-mail που κατατέθηκαν είναι επώνυμα.