Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Μπουγατσάδικο γιορτάζει 50 χρόνια με... γκουρμέ μπουγάτσες

Το μπουγατσάδικο που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του Trip Advisor για τη Θεσσαλονίκη, παρεκλίνει από τις κλασικές γεύσεις

Με έναν διαφορετικό και παράλληλα άκρως γευστικό τρόπο θα γιορτάσει τα 50 χρόνια λειτουργίας του το παραδοσιακό μπουγατσάδικο Μπαντής στη γειτονιά της Παναγίας Φανερωμένης.

Ο Φίλιππος Μπαντής που συνεχίζει την παράδοση του πατέρα του που άνοιξε το 1969 το συγκεκριμένο κατάστημα προχωρά σε έναν πρωτότυπο τρόπο προκειμένου να γιορτάσει μισό αιώνα ζωής.

Διαβάστε ακόμα: Πώς η... bougatsa αναβάθμισε μια φτωχή γειτονιά της Θεσσαλονίκης

'Ετσι λοιπόν η μπουγάτσα που αγάπησε τόσο η Θεσσαλονίκη όσο και όλος ο κόσμος, αφού το μπουγατσάδικο φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του Trip Advisor για τη Θεσσαλονίκη, παρεκλίνει από τις κλασικές γεύσεις και γίνεται πιο... γκουρμέ.

Τη ερχόμενη Κυριακή 6 Οκτωβρίου, ο Φίλιππος Μπαντής θα παρουσιάσει για μία και μοναδική φορά πιο εκλεπτυσμένες εκδοχές της μπουγάτσας, γεμίζοντας το παραδοσιακό μπουγατσόφυλλο που ζυμώνει ο ίδιος με γεύσεις που θα βρίσκαμε στο μενού ενός πολύ καλού εστιατορίου.

Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μπουγάτσα με λευκή τρούφα, μπουγάτσα barbacoa, μπουγάτσα mac and cheese, μπουγάτσα banofee και μερικές ακόμα γεύσεις έκπληξη.

Η παρουσίαση της μπουγάτσας στην γκουρμέ εκδοχή της θα γίνει στις 12.00 μπροστά στο μπουγατσάδικο στην Παναγίας Φανερωμένης 33, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία από τους Κίμη και Μπέμπη, μέλη των Bad Movies.
 
Όλα τα έσοδα από το πάρτυ θα διατεθούν για την ενίσχυση του οργανισμού «Nina's Service Dogs».