Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Οργάνωσε πάρτι σε αποθήκη - Τον πρόδωσε ο πρώην της κοπέλας του

Ένας 24χρονος μουσικός φέρεται να οργάνωσε ένα μικρό πάρτι για την κοπέλα του στην αποθήκη που νοικιάζει στον Εύοσμο. Δεν υπολόγισε όμως τον πρώην της

Μια κίνηση που θεώρησε ότι θα δώσει χαρά στην κοπέλα του οδήγησε στην σύλληψή του, αφού πρώτα φέρεται να μεσολάβησε ο... πρώην της.

Ο λόγος για έναν 24χρονο μουσικό που φέρεται να οργάνωσε ένα μικρό πάρτι για την κοπέλα του στην αποθήκη που νοικιάζει στον Εύοσμο, στη Θεσσαλονίκη, παρά τα απαγορευτικά μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Η αστυνομία μετέβη στο σημείο τα ξημερώματα της Τρίτης κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων και συνέλαβε τον νεαρό ενώ βεβαίωσε πρόστιμα των 300 ευρώ στους άλλους πέντε συμμετέχοντες. Ο ίδιος θα πληρώσει 3.000 ευρώ.

Σήμερα παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλειμμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, που του επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή.

Ερωτώμενος για το συμβάν, ισχυρίστηκε πως συγκεντρώθηκαν με τα υπόλοιπα πέντε άτομα ώστε να παίξει μουσική για την κοπέλα του. Μάλιστα είπε πως η καταγγελία για τη συνάθροιση έγινε από τον πρώην σύντροφο της κοπέλας του.