Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Παράνομους πάγκους μικροπωλητών σήκωσε η Δημοτική Αστυνομία (video)

Η επιχείρηση απομάκρυνσης παράνομων κατασκευών πραγματοποιήθηκε σε 20 σημεία στο κέντρο της πόλης - Τι δήλωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος Δ. Δαγκλής

Επιχείρηση απομάκρυνσης παράνομων κατασκευών που είχαν στήσει μικροπωλητές πραγματοποιήθηκε πρωί της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη.

Ομάδα της δημοτικής αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης με γερανοφόρο όχημα σήκωσαν τους πάγκους που είχαν τοποθετήσει οι παράνομοι μικροπωλητές, σπάζοντας με κόφτη τις αλυσίδες με τις οποίες τους είχαν δέσει σε κάγκελα και στύλους.

Όπως ανέφερε ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα δημοτικής αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής, η επιχείρηση πραγματοποιείται σε 20 σημεία, όπου εντοπίστηκαν οι κατασκευές στο κέντρο και θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα σε διάφορες γειτονιές της πόλης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι λόγω της καραντίνας ήταν πιο εύκολο να εντοπιστούν οι κατασκευές, αλλά και να απομακρυνθούν και πρόσθεσε ότι οι πάγκοι θα μεταφερθούν σε αποθήκη του δήμου και εφόσον κάποιος ζητήσει να τους πάρει πίσω, θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο από 300 έως 600 ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος τους.