Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Περιπετειώδης καταδίωξη 16χρονου από αστυνομικούς - Έπεσαν πυροβολισμοί

Στο ύψος της Συμμαχικής Οδού ο νεαρός επιχείρησε να εμβολίσει με το φορτηγάκι του σε περιπολικό, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο.

Μία αιματηρή καταδίωξη σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη που είχε ως αποτέλεσμα ένας νεαρός άνδρας να καταλήξει στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» σοβαρά τραυματισμένος, καθώς πυροβολήθηκε στο κεφάλι από πυρά αστυνομικού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 16χρονος Ρομά, που σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες είναι 16 ετών, μετέβη σε ένα πρατήριο καυσίμων επί της Μοναστηρίου και έβαλε 20 ευρώ πετρέλαιο στο αγροτικό φορτηγάκι το οποίο οδηγούσε χωρίς ωστόσο να πληρώσει το αντίτιμο.

Το φορτηγάκι εντοπίστηκε από τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ και ακολούθησε καταδίωξη καθώς ο νεαρός, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν σταματούσε σε κανένα σήμα των αρχών.

Σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, στο ύψος της Συμμαχικής Οδού ο νεαρός επιχείρησε να εμβολίσει με το φορτηγάκι του σε δίκυκλο της Ομάδας ΔΙΑΣ για να αποφύγει τη σύλληψη. Στο σημείο έπεσαν πυροβολισμοί και το όχημα που οδηγούσε ο 16χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο.

Ο νεαρός διεκομισθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο έχοντας τραυματιστεί σοβαρά.

Διαβάστε περισσότερα: Θεσσαλονίκη - Πυροβολήθηκε στο κεφάλι ο ανήλικος στην καταδίωξη - Δίνει μάχη για τη ζωή