Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Πιθανότητα βροχής - Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 36 βαθμούς

Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα βετιωθούν το βράδυ

Στα βόρεια αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο αλλά, από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πρόσκαιρες καταιγίδες που κατά τόπους στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι έντονες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι στα νότια θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και στη Θεσσαλία, τη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία και την ανατολική Πελοπόννησο θα φτάσει κατά τόπους τους 40 με 41 και πιθανόν στη Θεσσαλία τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα βετιωθούν το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος αλλά βαθμιαία προς το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι και πρόσκαιρες καταιγίδες που κατά τόπους στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι έντονες. Βελτίωση τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βαθμιαία βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.