Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Προθεσμία στην 54χρονη που σκότωσε τον πρώην πεθερό της

Η 54χρονη συνελήφθη δυνάμει εντάλματος που εξέδωσε ο 6ος τακτικός ανακριτής, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο.

Προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες ζήτησε η 54χρονη που φέρεται να σκότωσε τον πρώην πεθερό της, ηλικίας 89 ετών στο σπίτι του στην οδό Αρμενοπούλου στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 2019.

Η 54χρονη συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης που εξέδωσε ο 6ος τακτικός ανακριτής, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 89χρονος βρέθηκε νεκρός στις σκάλες έξω από το διαμέρισμα που διέμενε, ενώ έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Έπειτα από έρευνες της αστυνομίας, η 54χρονη που σύμφωνα με πληροφορίες φιλοξενούνταν προσωρινά στο σπίτι του πρώην πεθερού της, φέρεται να μπήκε στο δωμάτιο του 89χρονου και να τον σκότωσε με ένα τηγάνι, το οποίο ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, στη συνέχεια η γυναίκα φέρεται να τον έριξε στις σκάλες προκειμένου ο θάνατός του να αποδοθεί σε ατύχημα.