Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ 38ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι οδηγοί ταξί αναζητούνται προκειμένου να υποβληθούν σε έλεγχο λόγω της κοντινής επαφής τους για αρκετή ώρα με την ασθενή.

Οδηγοί ταξί οι οποίοι μετέφεραν την 38χρονη γυναίκα που προσβλήθηκε από κορωνοϊό αναζητούνται για προληπτικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Voria.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ταξί Ο Ερμής, Κλήμης Λεοντιάδης, οι οδηγοί αναζητούνται προκειμένου να υποβληθούν σε έλεγχο λόγω της κοντινής επαφής τους για αρκετή ώρα με την ασθενή.

«Στο τηλεφώνημα που δέχθηκα από την Πολιτική Προστασία του δήμου, με ενημέρωσαν για δύο ή τρεις οδηγούς που ήρθαν σε επαφή με τη γυναίκα» εξήγησε ο κ.Λεοντιάδης, επισημαίνοντας πως η ενέργεια αυτή γίνεται ξεκάθαρα για προληπτικούς λόγους.

Τα δρομολόγια που εκτέλεσαν τα ταξί είναι από την Άνω Τούμπα στο κέντρο και το αντίστροφο, ενώ ο τρίτος φέρεται να μετέφερε τη γυναίκα από το αεροδρόμιο μετά την άφιξή της από την Ιταλία, γεγονός ωστόσο που δεν επιβεβαιώνεται.

«Εμείς εκδώσαμε ανακοίνωση προς τους συναφέλφους, εκτιμώ πως απλά δεν θα την έχουν αντιληφθεί ακόμα» σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ