Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση οι τραυματίες από το ατύχημα σε αγώνα Motocross (φωτο)

Οι γιατροί στα Γιαννιτσά διαπίστωσαν ότι οι δύο νεαροί ήταν σοβαρά τραυματισμένοι και στη συνέχεια τους μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης οι δύο θεατές που τραυματίστηκαν στη διάρκεια αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, σε πίστα των Γιαννιτσών Πέλλας.

Οι δύο άτυχοι θεατές, ο ένας από τους οποίους ανήλικος, διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν σοβαρά τραυματισμένοι και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε όταν 16χρονος αναβάτης, που συμμετείχε στους αγώνες, έχασε τον έλεγχο και η μοτοσικλέτα έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και σε μεταλλική κολόνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο άτυχοι θεατές, 16 και 27 ετών. Ο αναβάτης δεν τραυματίστηκε.

Ο αγώνας διακόπηκε άμεσα, ενώ συνελήφθησαν ο ανήλικος αναβάτης και ο 60χρονος υπεύθυνος τέλεσης του αγώνα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία

Πηγή φωτο: Motomag