Skip to main content

Θεσσαλονίκη: «Νορμάλ» τα αστυνομικά μέτρα για τo Πολυτεχνείο

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης ανάρτησε ασπροκόκκινες κορδέλες και σημειώματα για την απαγόρευση της στάθμευσης επί της οδού Εθνικής Αμύνης,μπροστά από το ΑΠΘ

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έκανε δεκτό το αίτημα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης για εισαγγελική εποπτεία των αστυνομικών μέτρων στην 43η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Διατίθενται δύο εισαγγελείς απ' τους οποίους ο ένας θα παρευρίσκεται στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΘ και ο δεύτερος στο κέντρο της πόλης όπου αναμένεται να διεξαχθεί η καθιερωμένη πορεία, το απόγευμα της Πέμπτης.

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης ανάρτησε τις ασπροκόκκινες κορδέλες και σημειώματα για την απαγόρευση της στάθμευσης επί της οδού Εθνικής Αμύνης, μπροστά από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

«Μη σταθμεύετε. Από ώρα 15.00 της 16ης Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη έως ώρα 06.00 της 18 Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή» προειδοποιεί του οδηγούς.

Στις 15, 16 και 17 Νοεμβρίου, από τις 22.00 το βράδυ έως τις 06.00 το πρωί της επομένης, θα απαγορεύεται η διέλευση των οχημάτων στην οδό Σοφοκλέους (μεταξύ Κασσάνδρου και Αγίου Δημητρίου)  που διέρχεται μπροστά από το αστυνομικό τμήμα Άνω Πόλης.

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι φορείς (Δήμος, ΑΠΘ κλπ) κλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους για την ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και διαδηλώσεων, σε συνδυασμό με την ομαλή λειτουργία της πόλης. Αστυνομική πηγή ανέφερε στη voria.gr ότι «τα μέτρα θα είναι αυξημένα, λόγω της ημέρας, αλλά θα κινηθούν σε νορμάλ επίπεδα». Αναμένεται να διατεθούν οι υπάρχουσες δυνάμεις της ΓΑΔΘ, με μικρή ενίσχυση αστυνομικών από όμορους νόμους.