Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Συνελήφθη με κοκαΐνη η νεαρή που κατηγορείται από ράπερ για εκβιασμό

Σε βάρος της 30χρονης έχει κατατεθεί από τον 24χρονο ράπερ Lamanif έγκληση για εκβιασμό και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Χειροπέδες σε μία 30χρονη ημεδαπή για κατοχή ναρκωτικών, πέρασαν αστυνομικοί χθες το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η συγκεκριμένη 30χρονη, όμως, κατηγορείται από τον 24χρονο ράπερ Lamanif, κατά κόσμον Λάμπρο Μανιφάβα, για εκβιασμό, ο οποίος, όπως καταγγέλλει, εξαιτίας βίντεο που είχε στην κατοχή της, αναγκάστηκε να εξαφανιστεί πριν από λίγες ημέρες.

Σε βάρος της έχει κατατεθεί από τον ράπερ έγκληση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, μεταξύ άλλων, ενώ έχει κατατεθεί και μήνυση εναντίον δύο άλλων ράπερ που έχουν άμεση σχέση με τα όσα ο ίδιος ο Lamanif καταγγέλλει ότι τον οδήγησαν στις πράξεις του.

Η 30χρονη συνελήφθη για κατοχή ποσότητας κοκαΐνης και, πλέον, διερευνάται εάν σε βάρος της θα σχηματιστεί και δικογραφία σχετικά με όσα κατηγορείται από τον 24χρονο.

Μετά την εξαφάνισή του, ο 24χρονος είχε βρεθεί τα ξημερώματα στις 13 Φεβρουαρίου σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή της Ανάληψης. Ήταν σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση και, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, οδηγήθηκε τελικά σε ψυχιατρική κλινική, όπου και παρέμεινε για λίγες ημέρες.