Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΚΠΚΜ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Το προσωπικό στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας θωρακίζεται απέναντι στον νέο ιό (nCoV-2019), με απόλυτη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αναφέρει.

Σε σύσκεψη ετοιμότητας, για την πρόληψη του κορωνοϊού προχώρησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Βίκη Νάκου.

Με άμεση προμήθεια των υλικών προφύλαξης οδηγίες και κατευθύνσεις σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ και ΚΕΕΛΠΝΟ, που δόθηκαν όλες τις προηγούμενες μέρες, προς το προσωπικό στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας θωρακίζεται απέναντι στον νέο ιό (nCoV-2019), με απόλυτη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και σε συντονισμό με τους αρμόδιους φορείς της δημόσιας υγείας, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Η έγνοια μας, ως διοίκηση είναι μεγάλη για τους περιθαλπόμενους αλλά και τους εργαζόμενους μας, που δίνουν μάχη με μεγάλα προβλήματα των πασχόντων συνανθρώπων μας και οφείλουμε να είμαστε ασφαλώς προετοιμασμένοι  σε κάθε περίπτωση, που αφορά στην υγεία των ασθενών μας και πάντα σε συντονισμό με τους αρμόδιους φορείς για τους κανόνες και τις οδηγίες. Γι’ αυτό στη σημερινή σύσκεψη συζητήσαμε ότι αφορά στην κατεύθυνση αυτή και στα μέτρα προφύλαξης για τον «κορωνοϊό», που ήδη λάβαμε με απόλυτη ευθύνη, όπως οφείλουμε», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης η Πρόεδρος του ΚΚΠΚΜ Βίκη Νάκου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ