Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μπλόκαραν αστικά του ΟΑΣΘ λόγω παράνομα παρκαρισμένου ΙΧ

Ταλαιπωρία για δεκάδες επιβάτες το απόγευμα της Τετάρτης καθώς λεωφορεία του ΟΑΣΘ δεν εκτελούσαν τα δρομολόγιά τους λόγω παράνομα παρκαρισμένου ΙΧ.

Αποκλεισμένες για πάνω από μία ώρα παρέμειναν δύο λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ στον τερματικό σταθμό στην Τριανδρία, καθώς ένα παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο εμπόδιζε την εκτέλεση του δρομολογίου τους.

Σύμφωνα με το thinksimple.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν δεκάδες επιβάτες. Το αυτοκίνητο ήταν παράνομα παρκαρισμένο λίγα μέτρα μακριά από τον τερματικό σταθμό των λεωφορειακών γραμμών 17 Τριανδρία – Ν.Σ.Σ και 30 Τριανδρία – Αποθήκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσα λεωφορεία βρίσκονταν στον τερματικό σταθμό δεν μπορούσαν να φύγουν μιας και δεν υπάρχει εναλλακτική διαδρομή λόγω των ιδιαίτερα στενών δρόμων της περιοχής, ενώ όπως αναφέρεται, για να μπορέσουν να βοηθήσουν την εξυπηρέτηση των επιβατών χρειάστηκε να κόψουν την κυκλοφορία ενός μονόδρομου αρκετών μέτρων προκειμένου να κινηθούν ανάποδα τα λεωφορεία για να συνεχίσουν την ομαλή διαδρομή τους στην συνέχεια.