Κυριακή 13 Ιουνίου 2021
x

ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ... 3 ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ (ΦΩΤΟ+VID)

Τα στελέχη της αστυνομίας θα πραγματοποιούν ελέγχους στη ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Αγοράς συστήνοντας στον κόσμο να μην συνωστίζεται.

Πρόβα τζενεράλε ενόψει... Παρασκευής πραγματοποίησαν στην περιοχή της πλατείας Αρχαίας Αγοράς μεικτά κλιμάκια της ΕΛΑΣ, της Δημοτικής Αστυνομίας και της Ελληνικής Αρχής Διαφάνειας, καθώς απο αύριο η Θεσσαλονίκη εισέρχεται στο επίπεδο 3 όσον αφορά τα μέτρα προφύλαξης για τον κορωνοϊό.

Τα στελέχη της αστυνομίας θα πραγματοποιούν ελέγχους στη ευρύτερη περιοχή συστήνοντας στον κόσμο να μην συνωστίζεται.Παράλληλα θα γίνονται έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για την τήρηση των μέτρων.

Στόχος σύμφωνα με τον εντεταλμένο σύμβουλο δημοτικής αστυνομίας Δημήτρη Δαγκλή, η επιχειρησιακή δράση εντάσσεται στην προσπάθεια των τοπικών αρχών η Θεσσαλονίκη να επανέλθει στο επίπεδο 2 ή ακομα και στο 1.Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχία των μέτρων, καθώς, όπως είπε, κατα τη χθεσινή επιχείρηση στη Μακένζι Κίνγκ υπήρξε συνειδητοποιημένη αντίδραση των νέων που βρίσκονταν στο σημείο οι οποίοι αποχώρησαν μετά τις συστάσεις τις αστυνομίας.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ