Skip to main content

Θετικά στον κορωνοϊό βρέθηκαν δύο μέλη πληρώματος του ΕΚΑΒ

Δύο εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ βρέθηκαν θετικοί στον ιό μετά από εργαστηριακό έλεγχο - Σε καραντίνα 30 ακόμα υπάλληλοι που θα υποβληθούν σε τεστ.

Θετικά στον κορωνοϊό βρέθηκαν δύο μέλη πληρώματος του ΕΚΑΒ στην Αττική.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr το πρωί της Τετάρτης βγήκαν τα εργαστηριακά αποτελέσματα για τους δύο εργαζόμενους, τα οποία ήταν θετικά. Ένας εκ των δύο είχε παρουσιάσει λίγα 24ωρα πριν πυρετό για δύο ημέρες, ενώ ο δεύτερος εργαζόμενος είναι ασυμπτωματικός.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ένας εργαζόμενος είχε επισκεφθεί την κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ όπου και παρέμεινε για αρκετές ώρες. Εκεί ήρθε σε επαφή με διάφορες υπηρεσίες όπως το πρωτόκολλο, το λογιστήριο, το γραφείο κίνησης κ.λ.π., με αποτέλεσμα να τεθούν σε καραντίνα συνολικά 30 εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ από τις διοικητικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε τέσσερις ημέρες οι 30 εργαζόμενοι που έχου τεθεί σε καραντίνα, θα υποβληθούν από συνεργείο του ΕΟΔΥ σε εργαστηριακό έλεγχο για να διαπιστωθεί εάν έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο εργαζόμενοι που βρέθηκαν θετικοί δεν είχαν μεταφέρει κανέναν ασθενή με κορωνοϊό τις τελευταίες ημέρες καθώς όταν μεταφέρουν τα ασθενοφόρα ακόμη και ύποπτα περιστατικά, το πλήρωμα υποβάλλεται υποχρεωτικά σε τεστ για covid-19.