Skip to main content

Θετικοί στον κορωνοϊό ακόμη τρεις παίκτες του NBA - Έφτασαν τους δέκα

Οι Λέικερς ανακοίνωσαν ότι δύο παίκτες της ομάδας βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο για τον κορονοϊό, χωρίς να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες

Αυξάνεται σχεδόν καθημερινά ο αριθμός των ΝΒΑερς που βρίσκονται θετικοί σε έλεγχο για κορωνοϊό.

Οι Σέλτικς ανακοίνωσαν ότι ένας παίκτης τους βρέθηκε θετικός σε έλεγχο, με τον Σμαρτ να αποκαλύπτει λίγο αργότερα μέσω twitter ότι το δείγμα ανήκε σε αυτόν, προσθέτοντας ότι έκανε το τεστ πριν από 5 ημέρες και έκτοτε είναι σε καραντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούντι Γκομπέρ των Τζαζ ήταν ο πρώτος ΝΒΑερ που έγινε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο για τον κορονοϊό, για να ακολουθήσουν ο συμπαίκτης του, Ντόνοβαν Μίτσελ, ο Κρίστιαν Γουντ των Πίστονς και τέσσερις παίκτες των Νετς, εκ των οποίων το μοναδικό όνομα που έγινε γνωστό ήταν του Κέβιν Ντουράντ.

"Βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Είμαι εντάξει, νιώθω καλά, δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Θέλω όμως να κάνω σαφές ότι πρέπει να κρατάτε αποστάσεις, να μην είστε με πολύ κόσμο, να πλένετε να χέρια σας και να προστατεύετε τον εαυτό σας προκειμένου να προστατεύετε και τους άλλους" λέει χαρακτηριστικά στο VIDEO που ανέβασε, ζητώντας από τον κόσμο να είναι προσεκτικός.

Λίγο αφότου έγινε γνωστό λοιπόν ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ο Μάρκους Σμαρτ των Σέλτικς, οι Λέικερς ανακοίνωσαν ότι δύο δικοί τους παίκτες βρέθηκαν επίσης θετικοί σε έλεγχο που τους έγινε. Τα ονόματα των παικτών δεν έγιναν γνωστά.

Οι παίκτες των Λέικερς υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και μπήκαν σε καραντίνα πριν μερικές ημέρες, αφού στον τελευταίο αγώνα τους είχαν αντιμετωπίσει στις 11 Μαρτίου τους Νετς (ήττα με 111-114), οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι και τέσσερις παίκτες τους βρέθηκαν θετικοί στον ιό, με τον Κέβιν Ντουράντ να είναι ανάμεσα σε αυτούς.

Μετά τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα στους Λέικερς, ο συνολικός αριθμός των ΝΒΑερς που έχει γίνει γνωστό ότι βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ανέβηκε στους δέκα.