Skip to main content

Θετική στον κορωνοϊό υπάλληλος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Η υπάλληλος αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετά από τεστ στο οποίο υπεβλήθη διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό - Απολυμάνθηκε ο χώρος.

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μία υπάλληλος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Voria.gr ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ, Στέφανος Τσόλης, η υπάλληλος των εκδοτηρίων υπεβλήθη σε τεστ το πρωί της περασμένης Παρασκευής και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας τα αποτελέσματα των εξετάσεών της έδειξαν πως είναι θετική στον νέο ιό.

Ο κ. Τσόλης επεσήμανε ακόμη πως η υπάλληλος είχε αισθανθεί αδιαθεσία και σταμάτησε την εργασία της ήδη από την περασμένη Τετάρτη, ενώ οι δύο εκ των τριών υπαλλήλων που εργάζονταν μαζί της προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο και τα αποτελέσματά τους βγήκαν αρνητικά.

«Οι δύο από τους τρεις υπαλλήλους που εργάζονταν στον ίδιο χώρο με τη συγκεκριμένη υπάλληλο ανησύχησαν και πήγαν μόνοι τους για εξετάσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσόλης, ενώ ερωτηθείς αν έχει ξεκινήσει διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών της στα ΚΤΕΛ από τον ΕΟΔΥ σημείωσε πως δεν έχουν γίνει σχετικές συστάσεις και πως το ζήτημα το διαχειρίστηκε ο γιατρός των ΚΤΕΛ. Πάντως, πρόσθεσε, ο χώρος όπου εργαζόταν η υπάλληλος απολυμάνθηκε.