Skip to main content

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν γονείς και βρέφος στη Λαμία

Θετικοί στον κορωνοϊό εντοπίστηκαν ένα βρέφος μόλις δυο μηνών και οι γονείς του ενώ τώρα εξετάζονται και τα άλλα δυο μικρά παιδιά της οικογένειας.

Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο Λαμίας μετά από τα τρία νέα θετικά κρούσματα από κορωνοϊό σε μια πενταμελή οικογένια, που είναι γείτονες του ηλικιωμένου ζευγαριού που επέστρεψε από τις ΗΠΑ και νοσηλεύεται σε Λαμία και Λάρισα.

Σύμφωνα με το lamiareport θετικοί στον κορωνοϊό εντοπίστηκαν ένα βρέφος μόλις δυο μηνών και οι γονείς του ενώ τώρα εξετάζονται και τα άλλα δυο μικρά παιδιά της οικογένειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δυο αδελφάκια του βρέφους δεν πήγαιναν στο σχολείο, επειδή οι γονείς φοβόντουσαν να τα στείλουν.

Από νωρίς το πρωί οι υγειονομικές Αρχές ξεκινούν αγώνα για να ιχνηλατήσουν τις επαφές της οικογένειας στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

Διασωληνώθηκε ο 86χρονος

Δυστυχώς η υγεία του 86χρονου Λαμιώτη που επέστρεψε από την Αμερική δεν πάει καλά, αφού πέρα από το προχωρημένο της ηλικίας υπάρχουν και σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, τα οποία ευνοούν τον κορωνοϊό στην άνιση μάχη, που δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λαμίας.

Στη ΜΕΘ επίσης νοσηλεύεται η 57χρονη κόρη του 86χρονου, η οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ η γιαγιά και ο 28χρονος εγγονός νοσηλεύονται στη Λάρισα.