Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022
x

ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ

Όπως σημειώνει ο υφυπουργός Ανάπτυξης, είχε εμβολιαστεί εγκαίρως και με τις τρεις δόσεις, ενώ παρουσίαζε από το Σάββατο ελαφριά συμπτώματα.

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο facebook.

Όπως σημειώνει ο κ. Δήμας, είχε εμβολιαστεί εγκαίρως και με τις τρεις δόσεις, ενώ παρουσίαζε από το Σάββατο ελαφριά συμπτώματα.

Ο υφυπουργός βγήκε θετικός στον Covid-19 έπειτα από μοριακό έλεγχο. Στην ανάρτησή του καλεί τους ακολούθους του να εμβολιαστούν ώστε να μην θέτουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Χρίστου Δήμα

Θετικός στον COVID-19:

Δεν είχα προγραμματισμένο ραντεβού με τον COVID-19. Είχα όμως ευτυχώς προγραμματίσει εγκαίρως τα ραντεβού εμβολιασμού, και τις τρεις δόσεις. Σήμερα ο μοριακός έλεγχος με έβγαλε θετικό. Παρουσίαζα από χτες ελαφριά συμπτώματα (πονοκέφαλος, λίγες κρυάδες και ελάχιστη ατονία). Ο COVID-19 είναι καθημερινά δίπλα μας και ο μόνος τρόπος να τον αντιμετωπίσουμε είναι τα εμβόλια, αλλιώς θέτουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ