Skip to main content

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από βαρυποινίτη ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Όλα ξεκίνησαν για ασήμαντη αφορμή - Ο πρώην υπουργός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών σε άσχημη κατάσταση

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο έπεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στη ΣΤ' πτέρυγα του Κορυδαλλού όπου κρατείται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», το επεισόδιο ξεκίνησε από ασήμαντη αφορμή στις 20:30, όταν ο κ. Τσοχατζόπουλος διαμαρτυρήθηκε για τα φώτα που έμεναν ανοιχτά και τον ενοχλούσαν. Τότε ο Στεφανάκος εισέβαλε στο κελί του πρώην υπουργού. «Τι φωνάζεις μωρή πατσαβούρα», του είπε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, και άρχισε να τον χτυπάει άγρια, μπροστά στα μάτια σωφρονιστικών υπαλλήλων που φέρονται να μην αντέδρασαν έγκαιρα για να προστατεύσουν τον πρώην υπουργό.

Παρόντας στο επεισόδιο, σύμφωνα πάντα με το «Έθνος», ήταν γνωστός ποινικολόγος, καθώς και ο καταδικασμένος για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης Νίκος Ρωμανός.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών σε άσχημη κατάσταση, καθώς τα χτυπήματα που δέχθηκε ήταν σφοδρότατα.