Skip to main content

Θύμα υποκλοπής η γενική γραμματέας του δήμου Καλαμαριάς - «Δεν έχω κάτι να κρύψω»

Η γενική γραμματέας του δήμου Καλαμαριάς Ελένη Φύκα έχει ενημερώσει ήδη τις αστυνομικές αρχές για υποκλοπή διαδικτυακών λογιαριασμών της

Θύμα υποκλοπής των διαδικτυακών της λογαριασμών έπεσε η γενική γραμματέας του δήμου Καλαμαριάς Ελένη Φύκα, υπόθεση που έχει ήδη αναλάβει η Ελληνική Αστυνομία.

Τις δύο προηγούμενες ημέρες η κ. Φύκα άρχισε να διαπιστώνει κάποιες αλλαγές τόσο στα social media που χειρίζεται όσο και στον λογαριασμό της στο mail. καθώς και στο viber. Όταν πλέον βεβαιώθηκε ότι υπήρχαν προβλήματα στη λειτουργία τους, καθώς και αλλαγές που η ίδια δεν είχε κάνει, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.

Η γενική γραμματέας έκανε λόγο για δειλία και πολιτική μικρότητα και πως ακόμα και από αυτή την αρνητική κατάσταση δεν πρόκειται να βλάψουν ούτε την ίδια ούτε τον δήμαρχο Καλαμαριάς, ούτε τη διοίκηση. Μιλώντας στη Voria.gr η κ. Φύκα εξήγησε ότι το mail της είναι συγχρονισμένο με αυτό του δημάρχου καθώς «έχουμε κοινό ημερολόγιο εκδηλώσεων».

«Δεν είναι άλλου είδους απάτη, όπως πχ οικονομική, καθώς δεν υπήρξε καμία παρέμβαση στους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Δεν είχε να κάνει με απάτη μέσω εφαρμογών», σημείωσε η κ. Φύκα. «Δεν έχω κάτι να κρύψω ακόμη κι αν δουν κάποια συνομιλία μου», ξεκαθάρισε η ίδια.