Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Η σύζυγός του και ο γιος του, που σπουδάζει στην Αθήνα, άρχισαν να φωνάζουν και να καλούν σε βοήθεια, χωρίς, όμως, κάποιο αποτέλεσμα.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε ένας άνδρας, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, την ώρα που περπατούσε μαζί με τον γιο του και τη γυναίκα του στην πλατεία Εξαρχείων. Σύμφωνα με τις περιγραφές που έκανε ο άνδρας στους αστυνομικούς, νεαροί τον πλησίασαν και άρχισαν να τον βρίζουν πρώτα για την μπλούζα που φορούσε με διακριτικά σήματα της Μακεδονίας. Στη συνέχεια άρχισαν να τον τραβούν για να σκίσουν τη μπλούζα τους, ώσπου δεν άργησαν να τον χτυπήσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cnn.gr, το θύμα του ξυλοδαρμού είναι από τη Θεσσαλονίκη και είχε κατέβει στην Αθήνα μαζί με τη σύζυγό του, καθώς ο ένας τους γιος σπουδάζει στην πρωτεύουσα.

Η σύζυγός του και ο γιος του άρχισαν να φωνάζουν και να καλούν σε βοήθεια, χωρίς, όμως, κάποιο αποτέλεσμα. Οι νεαροί, σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, εξαφανίστηκαν από το σημείο, μόνο όταν είδαν τον άνδρα στο έδαφος. Λίγη ώρα αργότερα τραυματισμένος πήγε μόνος του στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για τις πρώτες βοήθειες ενώ θα δώσει κατάθεση στις Αρχές.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ