Skip to main content

Θύνι Αργολίδας: Αναζητείται ο χειριστής του σκάφους

Σύμφωνα με μαρτυρίες των επιβαινόντων του φουσκωτού σκάφους, ο αλλοδαπός χειριστής μετά την προσέγγιση του σκάφους στην ακτή τράπηκε σε φυγή.

Τα ίχνη του φερόμενου ως χειριστή του σκάφους που συγκρούστηκε χθες το βράδυ με λέμβο στη θαλάσσια περιοχή Θύνι της Αργολίδας (δείτε εδώ) αναζητούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των αλλοδαπών επιβαινόντων του φουσκωτού σκάφους, ο αλλοδαπός χειριστής μετά την προσέγγιση του σκάφους στην ακτή τράπηκε σε φυγή.

Υπενθυμίζεται ότι από τη σύγκρουση προκλήθηκε η βύθιση της λέμβου, με αποτέλεσμα να ανασυρθούν νεκροί δύο άνδρες, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη, με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους.

Στο σημείο επιχείρησαν τέσσερα (04) πλωτά περιπολικά Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚ.Τ, ιδιωτικά σκάφη, καθώς και Κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Με εντολή του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη, μετέβη στην περιοχή ο Α' Υπαρχηγός Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης και ο Περιφερειακός Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.