Skip to main content

Θυσία στον Εωσφόρο η αυτοκτονία του ζευγαριού στην Κεφαλονιά

Μέρος λατρείας προς τον Σατανά φαίνεται να ήταν ο θάνατος των δύο νέων που αυτοκτόνησαν - Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έρευνα

Το κουβάρι του θανάτου του ζευγαριού στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς προσπαθούν να ξετυλίξουν οι ελληνικές Αρχές.

Οι δύο νέοι, ένας 30χρονος Γερμανός και μια 23χρονη Βουλγάρα, φέρονται να αυτοκτόνησαν στις 30 Δεκεμβρίου, ενώ υπάρχουν αρκετές ενδείξεις ότι αυτό συνέβη ως μέρος λατρείας προς τον Σατανά.

Η νεαρή κοπέλα πέθανε από αιμορραγία, ενώ ο Γερμανός φίλος της φαίνεται ότι αφού έκοψε τις φλέβες του εν τέλει έβαλε τέλος στη ζωή του καρφώνοντας ένα μαχαίρι στην καρδιά του μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού, το οποίο είχαν νοικιάσει μέσω γμνωστής πλατφόρμας.

Η ιατροδικαστής που εξέτασε τις σορούς ανέφερε ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν αμυντικά τραύματα.

Οπως προκύπτει από νεότερα στοιχεία που έρχονται στο φως, η νεαρή Βουλγάρα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της και την οικογένεια της από τις 8 Ιουνίου 2017, όταν και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της, ενώ συγγενείς της έκαναν έκκληση μέσω διαδικτύου σε όποιον τυχόν γνώριζε κάτι.

Επιπλέον, η 23χρονη είχε συμμετάσχει ξανά σε τέτοιους είδους τελετές μαύρης μαγείας και αυτοτραυματισμών, ενώ φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Facebook δείχνουν ότι είναι πιθανόν να είχε σχέσεις με τον Σατανισμό και παγανιστικές τελετές. Συγκεκριμένα, υπάρχουν φωτογραφίες της με μενταγιόν-πεντάλφα, καθώς και άλλη μία που φαίνεται να έχει αίμα στο στόμα.