Skip to main content

Θλίψη στον Άρη: Έφυγε ο πιστός στρατιώτης και πρώην αθλητής του συλλόγου Σόλωνας Υψηλάντης

Ο Σόλωνας Υψηλάντης γεννήθηκε στο 1928 και υπηρέτησε τον Άρη ως αθλητής αλλά και ως ακούραστος εργάτης για περισσότερα από 70 χρόνια

Θλίψη στην οικογένεια του Άρη καθώς ο θρυλικός Σόλωνας Υψηλάντης έφυγε σε ηλικία 93 ετών, έχοντας ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό από προβλήματα υγείας.

Ο Σόλωνας Υψηλάντης γεννήθηκε στο 1928 ενώ υπηρέτησε τον Άρη ως αθλητής, αλλά και ως ακούραστος εργάτης για περισσότερα από 70 χρόνια. Υπήρξε ένας από τους καλύτερους δρομείς μεγάλων αποστάσεων, χαρίζοντας στους κιτρινόμαυρους και την Ελλάδα πολλές διακρίσεις.

Από το 1970, οπότε και σταμάτησε την αθλητική σταδιοδρομία του, συνέχισε να προσφέρει στον Άρη καθημερινά και άοκνα. Μέχρι και τα τελευταία χρόνια της ζωής του το «Κλεάνθης Βικελίδης» και το «Nick Galis Hall» ήταν τα σπίτια του.

«Ο θάνατός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια του συλλόγου. Η προσφορά του, όμως, έμεινε θα μείνει φάρος για πάμπολλες γενιές Αρειανών», σημειώνεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ερασιτέχνη Άρη για τον θάνατο του 93χρονου. Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Άρης.