Skip to main content

Θοδωρής Ιακωβίδης: Αν αλλάξουν οι συνθήκες θα συνεχίσω

Παραδέχτηκε ότι δεν θέλει να σταματήσει, αλλά δεν θεωρεί ηθικό να συνεχίσει με χορηγούς, όσο οι συναθλητές του αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα

Ο 30χρονος αρσιβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης ο οποίος χθες συγκίνησε το πανελλήνιο με την ειλικρίνειά του στέλνει νέο μήνυμα προς την Ομοσπονδία για τους συναθλητές του.

Παραδέχτηκε ότι δεν θέλει να σταματήσει, αλλά δεν θεωρεί ηθικό να συνεχίσει με χορηγούς, όσο οι Έλληνες συναθλητές του αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Μιλώντας στο Open, αποκάλυψε ότι παίρνει 200 ευρώ το μήνα από την Ομοσπονδία για την προετοιμασία του.
Θεοδωρίδης: Ευχαριστώ τους άγνωστους που με αγκάλιασαν

«Ευχαριστώ τους άγνωστους που με αγκάλιασαν. Το πρόβλημα δεν είναι να μπαλώσουν τον Θοδωρή. Υπάρχουν άλλοι τόσοι Θοδωρήδες, τόσοι αθλητές που χρειάζονται στήριξη», είπε ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ευχαριστώντας θερμά για το κύμα αγάπης που δέχτηκε. «Σταματώ, διότι ζηλεύω τους συναθλητές μου που έχουν τα πάντα από τις χώρες τους και εγώ δεν μπορώ να το έχω για να είμαι στο ίδιο επίπεδο μαζί τους», συμπλήρωσε.
AD

Για την στήριξη του κόσμου και την συνέχεια της καριέρα του είπε χαρακτηριστικά: «Μακάρι να είναι η αρχή. Εγώ θέλω να συνεχίσω. Ο αθλητής μέσα μου ζει, υπάρχει, θέλει να αγωνιστεί ξανά. Αν αλλάξουν οι συνθήκες, θα συνεχίσω. Αλλά δεν το βρίσκω ηθικό να συνεχίσω εγώ με χορηγούς για άλλη μια τριετία και να υπάρχουν οι υπόλοιποι που θα τραβάνε τον ίδιο Γολγοθά. Θέλω ο κρατικός μηχανισμός να βοηθήσει όλους τους αθλητές, να βοηθήσει έμπρακτα».