Skip to main content

Θόδωρος Καράογλου: Χρειάζεται ψυχραιμία για τον κορωνοϊό

Δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε, δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Θόδωρος Καράογλου, για το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη

«Το να στήνονται άνθρωποι έξω από τα ΑΤΜs, για να πάρουν χρήματα, το να έχουν τελειώσει από τα σούπερ μάρκετ κάποια συγκεκριμένα αγαθά είναι πρωτοφανή πράγματα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε και δεν πρέπει να λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» για τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν χθες μετά την επιβεβαίωση του πρώτου κρούσματος κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη.

«Η λογική του να κλειδαμπαρωθούμε στο σπίτι μας και να πάρουμε να μαγειρεύουμε μακαρόνια δεν ξέρω για πόσο καιρό, είναι κάτι πρωτοφανές. Ούτε όταν γίνεται πόλεμος δεν γίνονται αυτά τα πράγματα», ανέφερε ο κ. Καράογλου επισημαίνοντας πως μία τέτοια διαχείριση του ζητήματος «θα έχει επιπτώσεις όχι μόνο τώρα, μπορεί να έχει επιπτώσεις αργότερα και στον τουρισμό μας γι’ αυτόν τον λόγο χρειάζεται ψυχραιμία».