Skip to main content

Θρίλερ με νεκρό άνδρα στη Λάρισα - Εξετάζεται σύνδεση με αγνοούμενο

Εντοπίστηκε σε μια εγκαταλειμμένη αποθήκη κοντά στο νεκροταφείο της Γιάννουλης - Αποκλείστηκε η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην αστυνομική Αρχή της Λάρισας ύστερα από τον εντοπισμό ενός νεκρού άνδρα σε ερημική περιοχή.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο νεκρός να σχετίζεται με την υπόθεση εξαφάνισης του 38χρονου Δημήτρη Χασάπη, από τον Τύρναβο Λάρισας, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα.

Αστυνομική πηγή από τη Λάρισα ανέφερε στο iefimerida ότι «επισήμως δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο εντοπισμός του νεκρού άνδρα συνδέεται με την εξαφάνιση».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, αναμένεται να σπεύσουν συγγενικά πρόσωπα στο νοσοκομείο προκειμένου να αναγνωρίσουν τη σορό.

Κατά την ίδια πηγή, από την πρώτη αυτοψία στη σορό του νεκρού άνδρα -που εντοπίστηκε σε μια εγκαταλειμμένη αποθήκη κοντά στο νεκροταφείο της Γιάννουλης- αποκλείστηκε η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος Δημήτρης Χασάπης είχε φύγει το πρωί της Δευτέρας από το σπίτι του και έκτοτε δεν έχει δώσει σημείο ζωής. Οι γονείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του στην αστυνομία, ενώ έχει εκδοθεί silver alert για τον εντοπισμό του.

Φωτογραφία αρχείου