Skip to main content

Θρίλερ με πτήση από Αθήνα για Ν. Υόρκη - Κατευθύνεται εκτάκτως στο Ρέικιαβικ

Οι επιβάτες της πτήσης δεν γνώριζαν για την αλλαγή στο δρομολόγιο. Ενώ βρισκόταν πάνω από τον Ατλαντικό το αεροπλάνο κατευθύνθηκε προς Ισλανδία.

Αναστάτωση στους επιβάτες της πτήσης της United Airlines από Αθήνα προς το αεροδρόμιο Νιούαρκ της Νέας Υόρκης όταν αεροσκάφος Boeing 737 έκανε εκτροπή προς το αεροδρόμιο του Ρέικιαβικ στην Ισλανδία.

Στους επιβάτες της πτήσης προκλήθηκε αναστάτωση διότι δεν είχαν ενημερωθεί για την αλλαγή. Αυτή την ώρα, το αεροσκάφος τύπου Boeing 787-10 Dreamliner πετά πάνω από τον Ατλαντικό προς το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Ισλανδίας στο Ρέικιαβικ.

Κατά πληροφορίες, η αιτία της αλλαγής πορείας και της εκτροπής της απ' ευθείας πτήσης από Αθήνα για Νέα Υόρκη είναι ο... τραυματισμός ενός εκ των πιλότων στην Ελλάδα. Κατά πληροφορίες, ένας από τους πιλότους της United Airlines είχε σπάσει το πόδι του στην Αθήνα και η πτήση κατευθύνθηκε εκτάκτως προς την Ισλανδία για να επιβιβαστεί νέος πιλότος.

Ένας από τους επιβάτες της πτήσης UA 125, ο Gregory Pappas, σε ανάρτησή του στο Facebook πριν την απογείωση της πτήσης από το «Ελ.Βενιζέλος» έγραψε ότι η πτήση ξεκίνησε από Ελλάδα για Νέα Υόρκη με τέσσερις ώρες καθυστέρηση!

Screenshot_82