Skip to main content

Θρίλερ στα Πετράλωνα: Σκότωσα τον νονό μου γιατί χτυπούσε τη μάνα μου

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η σορός του 52χρονου άνδρα, ο οποίος φιλοξενείτο στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο βαφτισιμιός με τη μητέρα του.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που συνθέτουν το παζλ της οικογενειακής τραγωδίας στα Κάτω Πετράλωνα, με τον 21χρονο δράστη να ισχυρίζεται πως σκότωσε τον νονό του και στη συνέχεια τον πέταξε σε κάδο απορριμάτων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η σορός του 52χρονου άνδρα, ο οποίος φιλοξενείτο στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο βαφτισιμιός με τη μητέρα του.

Το νέο στοιχείο που φτάνει, όμως, στο φως της δημοσιότητας είναι η αποκάλυψη του 21χρονου δράστη στην κατάθεση στην οποία προχώρησε καθώς αποκάλυψε ότι δολοφόνησε τον νονό του επειδή κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του.

«Την ξυλοκοπούσε, ήθελα εδώ και καιρό να τον σκοτώσω», αποκάλυψε ενώ όπως ξεκαθάρισε πήρε το μαχαίρι ενώ ο νονός του κοιμόταν και άρχισε να τον χτυπά με μαχαιριές. Στη συνέχεια τον τεμάχισε και τον πέταξε στα σκουπίδια.

Οι κάμερες από το σημείο επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του δράστη ότι πέταξε τον νονό του στα σκουπίδια, καθώς σε αυτές φάνηκε ο 21χρονος να πετά σακούλα σε κάδο απορριμμάτων στις 01:44 τα ξημερώματα Παρασκευής.

Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Πάντως, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η μητέρα όταν ρωτήθηκε από κατοίκους της περιοχής της γιατί απουσιάζει εδώ και ημέρες ο 52χρονος, απάντησε πως μάλλον θα τον έχει σκοτώσει ο γιος της.

Η γυναίκα βρίσκεται πλέον κλεισμένη σε ψυχιατρική κλινική.

Εκείνο που ερευνάται, ακόμη, πλέον είναι το εργαλείο και συγκεκριμένα το μαχαίρι με το οποίο ο νεαρός άνδρας σκότωσε τον 52χρονο καθώς ο δράστης υποστήριξε πως οι αστυνομικοί δεν πρόκειται να το βρουν.