Skip to main content

Θρίλερ στη Χαλκιδική:Βούτηξε στην Άφυτο και τον βρήκαν στον... Μαρμαρά

Στάθηκε τυχερός καθώς συνάντησε ένα αλιευτικό σκάφος, όπου και επιβιβάστηκε - Δήλωσε καλά στην υγεία του, πέρα από την καταπόνηση που υπέστη

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 20:00 του Σαββάτου στις Λιμενικές Αρχές της Χαλκιδικής, όταν ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό 26χρονου ψαροντουφεκά που αγνοείτο, ενώ είχε βουτήξει στην περιοχή της Αφύτου, στην Κασσάνδρα.

Ο νεαρός, ο οποίος βρισκόταν με δύο φίλους του στην περιοχή κοντά σε beach bar, δεν έδινε σημεία ζωής, με αποτέλεσμα εκείνοι να αρχίσουν να τον αναζητούν, ενημερώνοντας, παράλληλα, τις Αρχές, οι οποίες κίνησαν τις διαδικασίες για τον εντοπισμό του μαζί με εθελοντικές ομάδες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το halkidikifocus.gr, η αναζήτηση είχε αίσιο τέλος, καθώς τα ίχνη του 26χρονου εντοπίστηκαν περίπου δύο ώρες αργότερα. Συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε φτάσει σχεδόν στην περιοχή του Νέου Μαρμαρά, εκεί όπου στάθηκε τυχερός καθώς συνάντησε ένα αλιευτικό σκάφος, όπου και επιβιβάστηκε και μεταφέρθηκε στο σημείο από όπου ξεκίνησε.

Ο νεαρός ψαροντουφεκάς δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία του, με εξαίρεση την καταπόνηση που υπέστη λόγω της πολύωρης παραμονής του στο νερό.