Skip to main content

Θρίλερ στη Μάνδρα: Κοντά στον δολοφόνο του με τον 17χρονου η ΕΛΑΣ

Από την προανάκριση έχουν προκύψει σοβαρές ενδείξεις ως προς το πρόσωπο που δολοφόνησε τον ανήλικο - Αναμένεται η ιατροδικαστική.

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης σχετικά με τον 17χρονο που εντοπίστηκε νεκρός, με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, χθες το απόγευμα, στη Μάνδρας Αττικής, βρίσκεται η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, από αστυνομικές πηγές.

Από την προανάκριση που διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έχουν προκύψει σοβαρές ενδείξεις ως προς το πρόσωπο που δολοφόνησε τον ανήλικο. Παράλληλα, αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο πρόκειται να ρίξει φως σε κάποια σημεία, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός χθες το απόγευμα από διερχόμενο πολίτη στη θέση Λούτσα. Το θύμα είχε πάει μαζί με τον 14χρονο αδελφό του για να μαζέψουν τα πρόβατα που έχει η οικογένειά τους. Στη συνέχεια, ο 14χρονος εξαφανίστηκε, ενώ αργότερα τον βρήκαν αστυνομικοί και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου έδινε κατάθεση έως αργά το βράδυ, ενώ μαζί του ήταν και ο πατέρας του.

Πηγή: ΑΜΠΕ