Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018
x

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΦΩΤΟ)

Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, όπου βρισκόταν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης

Θρήνος επικρατεί στον χώρο του υγρού στίβου, για τον άδικο χαμό του 18χρονου κολυμβητή του Ν.Ο Αμφιθέας, Δημήτρη Παυλογιάννη.

Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, όπου βρισκόταν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης.

Γύρω στις 12:30 ο νεαρός κολυμβητής, σύμφωνα με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στην πισίνα του ξενοδοχείου, στο οποίο είχε καταλύσει.

«Οι άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά του εκείνη την ώρα του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο κατέφτασε 20 λεπτά αργότερα». Στη συνέχεια ο άτυχος αθλητής διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Διαβάστε: Νεκρός 18χρονος - Κατέρρευσε βγαίνοντας από πισίνα

Ο 18χρονος Δημήτρης Παυλογιάννης

 

Η ΚΟΕ απηύθυνε τα βαθιά της συλλυπητήρια της στην οικογένεια του 18χρονου.   

«Ο Δημήτρης Παυλογιάννης αποτελούσε έναν από τους πιο φερέλπιδες αθλητές της Τεχνικής Κολύμβησης και χθες, μάλιστα, κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 800 μέτρα επιφάνειας, σημειώνοντας χρόνο 07:20.69. Κατά τη σημερινή τέταρτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Η ΚΟΕ, το τεχνικό προσωπικό και οι άνθρωποι του αθλήματος στην Ομοσπονδία συλλυπούνται βαθύτατα την οικογένεια του άτυχου νεαρού αθλητή και το σύλλογο του».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ