Skip to main content

Θρήνος για τον χαμό του 23χρονου φαντάρου από τη Θεσσαλονίκη

Το απόγευμα της Δευτέρας τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ευκαρπίας η κηδεία του 23χρονου φαντάρου Γιώργου Μακρίδη από τη Θεσσαλονίκη.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η δυτική Θεσσαλονίκη, μετά τον χαμό του 23χρονου φαντάρου Γιώργου Μακρίδη, που πέθανε στις 17 Απριλίου σε στρατιωτική μονάδα της Λήμνου.

Το απόγευμα της Δευτέρας τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ευκαρπίας η κηδεία του 23χρονου.

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου o 23χρονος στρατιώτης βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός του θαλάμου, κατά τη διαδικασία έγερσης για ανάληψη υπηρεσίας. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό της μονάδας και εν συνεχεία διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος νέος έπαιζε μπάσκετ στην ομάδα του Μακεδονικού και ήταν μέλος της Ενωσης Ποντίων Μενεμένης.

Σε ανακοίνωσή του ο Μακεδονικός εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του 23χρονου πρώην αθλητή του Μακεδονικού και πρόσφατα φαντάρου, Γιώργου Μακρίδη, για τον άδικο χαμό του.

«Γιώργο θα σε θυμόμαστε για πάντα…. ”Καλό ταξίδι μικρέ”….», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Ο αγαπημένος μας πρωτοχορευτής πέταξε πολύ νωρίς μακριά μας. Δεν υπάρχουν λόγια. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Και όπως είπε και ένας συγχορευτής σου "Γιώργο, πάλι θα ανταμώσουμε να χορέψουμε τον πυρρίχιο μαζί!», αναφέρει σε ανάρτησή της η Ένωση Ποντίων Μενεμένης «Ο Εύξεινος Πόντος».