Skip to main content

Θρήνος στη Χαλκιδική για τον 18χρονο Εμίλιο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Το τελευταίο αντίο στον 18χρονο είπε με τον δικό της τρόπο και η ομάδα όπου αγωνίζονταν, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Άκανθος Ιερισσού.

Στιγμές απόλυτης οδύνης για την οικογένεια του 18χρονου από την Ιερισσό που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Χαλκιδική.

Διαβάστε: Χαλκιδική: Νεκρός 18χρονος σε τροχαίο με μηχανή, χωρίς δίπλωμα ο συνομήλικος οδηγός

Το τελευταίο αντίο στον 18χρονο είπε με τον δικό της τρόπο και η ομάδα όπου αγωνίζονταν, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Άκανθος Ιερισσού, μέσω ανάρτησης στο Facebook.

«Σήμερα η οικογένεια της Ακάνθου Ιερισσού πενθεί τον αδόκητο θάνατο ενός δικού της παιδιού, ενός παιδιού που μεγάλωσε μαζί μας από τα έξι του χρόνια και που σήμερα, μόλις στα δεκαοκτώ του χρόνια, κόπηκε το νήμα της ζωή του τόσο άδικα», σημειώνεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

«Η αγωνιστικότητα του, το πάθος του και η ευγένεια της ψυχής του θα μείνουν πάντα χαραγμένα στην καρδιά μας», προσθέτει ο σύλλογος και καταλήγει: «Καλό παράδεισο Εμίλιο. Θα σε θυμόμαστε πάντα».

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστυχημα σημειώθηκε σήμερα στις 7:20, όταν μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο 18χρονοι εξετράπη της πορείας της στο 75ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Ιερισσού και ανετράπη έξω από το οδόστρωμα. Ένας εξ αυτών, ο Εμίλιο, έχασε τη ζωή του, ενώ ο συνομήλικός του και οδηγός τραυματίστηκε και συνελήφθη καθώς δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης. Λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.