Skip to main content

Το τελευταίο αντίο στον Άλκη: Θρήνος και σπαραγμός στην κηδεία του στη Βέροια

Κόσμος με λευκά γαρίφαλα προσέρχεται στην εκκλησία προκειμένου να αποτίσει το ύστατο χαίρε στον 19χρονο φίλαθλο του Άρη που χάθηκε τόσο άδικα

Το ύστατο χαίρε στον Άλκη, που έχασε τη ζωή του μετά από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στην περιοχή της Χαριλάου είπαν πριν από λίγο στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια της Βέροιας, γονείς, συγγενείς και φίλοι.

Απαρηγόρητη είναι η οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού που συνόδεψε το παλικάρι τους στην τελευταία του κατοικία, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι δεν θα δουν ξανά το χαμόγελό του.

Με δάκρυα στα μάτια, φίλοι του παιδιού και φίλαθλοι της ομάδας του Άρη είπαν το στερνό αντίο στον 19χρονο, ο οποίος δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα επειδή απλά απάντησε όταν τον ρώτησαν οι δολοφόνοι του, ότι ήταν Αρειανός.

Νωρίτερα, κόσμος με λευκά γαρίφαλα, τα οποία υπάρχουν και πάνω στο φέρετρο του Άλκη Καμπάνου, προσήλθε στην εκκλησία προκειμένου να αποτίσει το ύστατο χαίρε στον 19χρονο φίλαθλο του Άρη.

Στεφάνια στη μνήμη του 19χρονου Άλκη έχουν στείλει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Άρης, ο ΑΣ Άρης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Θύρα 13, ο αρχηγός ΓΕΣ και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, οι καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Βέροιας, ο σύνδεσμος Capital Squad και το ΕΑΑΣ παράρτημα Ημαθίας.

Συγκίνησε ο ιερέας που τέλεσε την κηδεία

Με συγκινητικά λόγια αποχαιρέτισε τον Αλκιβιάδη ο ιερέας του ναού που τελέστηκε η κηδεία.

Απευθυνόμενος προς τους γονείς και την οικογένειά του Αλκιβιάδη τους μίλησε για τον άδικο χαμό του παιδιού, που το κακό και η αμαρτία δεν πρόλαβαν να τον αγγίξουν και πηγαίνει στην αγκαλιά του Θεού, μαζί με άλλους αγγέλους.





Σε λίγη ώρα θα αρχίσει η νεκρώσιμη ακολουθία και θα ακολουθήσει η κηδεία.