Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο αντίο στον Τάσο Πεζιρκιανίδη (φωτο+vid)

Συντετριμμένη η οικογένεια του Τάσο Πεζιρκιανίδη αποχαιρέτησε τον άνθρωπό τους, ενώ το παρών έδωσαν συνάδελφοί του και πολύς κόσμος.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εξόδιο ακολουθία του ηθοποιού Τάσου Πεζιρκιανίδη, που έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου μετά από μάχη με την επάρατη νόσο.

Σύμφωνα με το life-events.gr, η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη, και χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας.

Συντετριμμένη η οικογένεια του Τάσο Πεζιρκιανίδη αποχαιρέτησε τον άνθρωπό τους, ενώ το παρών έδωσαν συνάδελφοί του και πολύς κόσμος, που χειροκρότησαν τον ηθοποιό που τίμησε το χώρο.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χάρης Καστανίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρώην νομάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ, Γιάννης Αναστασάκης κ.α.

Φωτογραφίες - βίντεο: life-events.gr